Achtergrondfoto van de eigenaren van Onder de Poort Ralph en Mieke

Een oude hoeve als levensproject en aankomende veranderingen

0032 470 72 54 09

Closeup van de ingang van het horeca gedeelte en de keuken van Onder de Poort

OVER ONZE PLANNEN VOOR DE TOEKOMST

In 2007 vielen wij als een blok voor de toen nog geheel te renoveren vierkantshoeve uit 1735. Het is een van de oudste gebouwen van Moelingen, het meest westelijk gelegen dorp van de feeërieke Voerstreek.

We hebben hier jarenlang onze ziel en zaligheid in gelegd en zijn trots op wat we opgebouwd hebben. En hoewel we heel dankbaar zijn voor alles wat dit avontuur ons gebracht heeft, is het voor ons tijd voor iets nieuws en zeggen wij Onder de Poort binnenkort vaarwel.

Wij blijven actief in de brocante, dus houd onze socials en webshop www.huisvolbrocante.be zeker in de gaten! Daarnaast vind je ons vanaf 2024 op diverse brocante markten in België en Nederland.

Onder de Poort wordt overgenomen door een Voerenaar die hier de horeca en B&B zal voortzetten en uitbreiden. En wij verhuizen naar Aubin-Neufchateau, waar wij een karakteristiek huis met veel charme gekocht hebben. Natuurlijk ook weer met heel wat gebreken, zodat we weer lekker mogen gaan verbouwen de komende tijd.

Met de horeca zijn we al gestopt, maar zolang we hier nog zijn, houden we de winkel iedere zaterdag open van 10 tot 16 uur. Dank aan iedereen die de afgelopen jaren kwam genieten hier, blijf dat vooral doen!

Met gastvrije groet,

Ralf & Mieke Noteboren-Offermans,

Evi, Imke en Ann