Full screen foto van een panorama over de Voerstreek in Belgie met een uitzicht over heuvelachtig landschap met een helder blauwe lucht.

Links van interessante websites in onze streek om even op te klikken!

0032 470 72 54 09

Wilde aardbeien in de Belgische voerstreek van dichtbij gezien

IN DE BELGISCHE VOERSTREEK IS ALTIJD WEL IETS BIJZONDERS TE BELEVEN

Voor natuurliefhebbers is de prachtige Voerstreek verder een ideale uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten. Met historische steden als Maastricht, Tongeren, Aken en Luik op een steenworp afstand, liggen ook stedentrips binnen de mogelijkheden.

De Voerstreek is nog ongerept en kent dankzij het heuvelachtige landschap vele adembenemend mooie vergezichten. Er zijn veel kleine wegen en paden. De fameuze bronnenwandeling is onlangs zelfs uitgeroepen tot mooiste wandeling van Vlaanderen.

Met een ruime parkeerplaats voor de deur zijn wij het vertrekpunt bij uitstek voor een mooie wandeling in en rondom Moelingen! Diverse wandelingen van de Wandelgids-Zuid-Limburg vertrekken en eindigen bij ons. De wandelroutes variëren in afstand van 6 km tot ongeveer 14 km. Verder is bij ons ook de officiële wandelkaart van de Voerstreek te koop, waarmee u rechtstreeks bijdraagt aan de kwaliteit en het onderhoud van het wandelnetwerk in onze streek.

Na de wandeling is het Onder de Poort heerlijk rusten onder het genot van een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai of een goed glas wijn. Onze gasten kunnen ook heel eenvoudig elektrische fietsen huren, dankzij onze fijne samenwerking met E-bikes to go. Deze jonge enthousiaste ondernemer uit Sint Pietersvoeren biedt een uitstekende service. Uw fietsen staan ’s ochtends bij onze B&B klaar en u ontvangt een routegids met diverse mooie fietsroutes die garant staan voor een mooi dagje uit in onze prachtige streek.

Een heerlijke plek voor iedereen

Interessante links

Brocante

Ontdek interessante spulletjes en geef ze een tweede of derde kans.

Booking.com

Boek een kamer met mooi uitzicht in een brocante entourage.

E-bikes

Huur een elektrische fiets en ga op ontdekkingsreis in onze omgeving.

Zwart wit tekening van Onder de Poort

Wandelen

Verken alle wandelpaden en geniet van de vergezichten in de prachtige Voerstreek.

Toerisme Voerstreek

Algemene informatie over toeristische attracties en bezienswaardigheden in de Voerstreek.

Wijn in de Voerstreek

Alles over onze wijnleverancier in Sint Martensvoeren.