Achtergrondfoto van Onder de Poort van voren gezien, het terras is ook duidelijk zichtbaar door de poort heen kijkend

Onze huisregels zijn er voor onze gasten en zijn belangrijk om te lezen!

0032 470 72 54 09

Zwarte bril ligt op een papier met het huisreglement

GELIEVE KENNIS TE NEMEN VAN ONZE HUISREGELS OM MISVERSTANDEN TE VOORKOMEN

Lees onze huisregels even goed door, dit voorkomt misverstanden en onprettige situaties voor uzelf en ons. Voor speciale wensen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen!

In- en uitchecken

U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 15 uur. Uitchecken op de dag van vertrek kan tot 11 uur.

Betalen

Een verblijf in onze Poortkamer kost 130 euro per nacht. Deze prijs is op basis van 2 personen en inclusief een uitgebreid ontbijt. Voor een reservering van 1 nacht (niet mogelijk in het weekend) vragen wij een toeslag van 25 euro. Een verblijf in ons Romantisch wellnesshuisje kost 215 euro per nacht (excl. €2,- verblijfstoeslag p.p./nacht). Deze prijs is op basis van 2 personen en inclusief een uitgebreid verwenontbijt. Voor een reservering van 1 nacht vragen wij een toeslag van 25 euro.

Om uw reservering definitief te bevestigen, vragen wij u een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag, te voldoen binnen 3 werkdagen na uw reservering op rekeningnummer BE06739012602422 t.n.v. Onder de Poort.

Het resterende openstaande bedrag kunt u bij vertrek contant of met een bankkaart betalen (wij kunnen geen creditcardbetaling accepteren).

Mocht er onverhoopt na de afgesproken termijn niets zijn ontvangen, dan komt de gemaakte reservering per direct te vervallen. U ontvangt hierover van ons een bevestiging van annulering.

Annulering

  • 14 dagen voor aankomstdatum = geen kosten
  • 7 dagen voor aankomstdatum = 50% van de totale reservering
  • 1 dag voor aankomstdatum = 75% van totale reservering

Nadien wordt de totale reservatie in rekening gebracht.

Reglement

  • U heeft gekozen voor een B&B. Dit betekent dat u in de huiselijke sfeer van ons gezin komt, en dit met de voor- en de nadelen.
  • U neemt geen zaken die eigendom zijn van Onder de Poort mee naar huis. Bij diefstal zal immers aangifte gedaan worden bij de politie.
  • Bij vernieling zijn de kosten voor uw rekening. Ongelukjes kunnen altijd gebeuren, u dient dan echter wel de schade te vergoeden.
  • Roken is in de gehele B&B verboden en alleen toegestaan op de binnenplaats of het terras.
  • Andere mensen dan de gasten zelf hebben geen toegang tot de gastenkamers.
  • Alhoewel wijzelf enorm van honden houden, kunnen wij echter geen honden toelaten in de B&B, omdat dit voor onze eigen hond (Vito) niet prettig is.
  • Wij wensen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. In dat kader vragen wij u om verstandig om te gaan met water, elektriciteit, verwarming en met het gebruik van handdoeken.

Met gastvrije groet,

Ralf & Mieke Noteboren-Offermans,

Onder de Poort