Achtergrond foto van brocante winkeltje met leuke oude spulletjes waaronder een oud traporgel, potten, pannen en andere snuisterijen.

Rustig rondstruinen door onze boerderij op zoek naar bijzondere curiosa!

0032 470 72 54 09

Colage van zeer veel oude horloge plaatwerken op een hele grote hoop

ALLES VERDIENT EEN TWEEDE LEVEN EN WAAR KAN DAT BETER DAN IN JOUW HUISKAMER OF SLAAPKAMER?

De principes van de huidige wegwerpmaatschappij staan volstrekt haaks op de onze. Het weggooien van nog bruikbare spullen heeft ons altijd tegengestaan. Met ons bedrijf InboedelWeg hebben wij gelukkig de perfecte manier gevonden om meubels en andere afgedankte eigendommen een mooie tweede kans te geven.

Wij ontruimen woningen of appartementen voor mensen die hier zelf geen tijd of middelen voor hebben en verkopen de nog bruikbare spullen vervolgens aan huis. Het overige materiaal wordt gescheiden afgevoerd en/of gerecycled (kringloopgoederen, kleding en overig textiel, papier, ijzer, etc.). Wij zorgen voor een snelle en vakkundige ontruiming. Aanvaarding gebeurt altijd in overleg, afhankelijk van de hoeveelheid bruikbare spullen en het af te voeren materiaal. Dus hebt u spullen waar u vanaf wil, of bent u juist op zoek naar iets nieuws voor in huis? Neem dan gerust contact op! Ons brocante-aanbod vindt u hier.