Aupingbed in mooie slaapkamer in onze antieke boerderij

Overnachten tussen antiek en brocante en dan heerlijk ontbijten!

0032 470 72 54 09

drie verschillende kleuren yoghurt drankjes op een rij omgeven door allerlei fruitsoorten

HEERLIJK OVERNACHTEN TUSSEN ANTIEK, VINTAGE EN BROCANTE EN DAN HEERLIJK ONTBIJTEN

In het Poortgebouw, het oudste deel van de hoeve dat dateert uit 1735, bevindt zich onze sfeervolle gastenkamer. Het comfortabele tweepersoons Auping-bed op de rustieke eiken vloer steekt mooi af tegen de authentieke vakwerkmuur. In deze romantische kamer is het heerlijk onthaasten!

De mooie suite biedt zicht op de binnenplaats en het kerkplein. De badkamer bevindt zich op de mezzanine en is voorzien van een ligbad met jets, een authentiek wasmeubel en een toilet. U kunt gebruikmaken van een flatscreen tv en gratis wifi. Ook staan een Nespresso-apparaat en een waterkoker tot uw beschikking. Aan de linkerkant van de oude hoeve is een koffiehuis met brocante winkel ingericht. Ook de ingang naar de Poortkamer bevindt zich aan deze zijde.

Tijdens uw verblijf is er uiteraard volop gelegenheid om tussen alle brocante te snuffelen. De winkel bestaat uit twee verdiepingen, dus liefhebbers raken hier niet uitgekeken! Via de trap richting uw kamer komt u eerst op de gezellige vide. Deze staat volledig tot uw beschikking en geeft u een mooi zicht op onze winkel.

Na een goede nachtrust kunt u hier genieten van een uitgebreid ontbijt. Verder is de vide voorzien van een comfortabele zithoek met uitzicht op de prachtige 11e eeuwse kerktoren van Moelingen. Op de dagen dat ons wandelcafé open is, kunt u bij ons ook lekker genieten van een wijntje, streekbier of koffie met Limburgse vlaai. Er zijn tafeltjes op de mooie binnenkoer, maar bij slecht weer is het ook heerlijk toeven in de voormalige varkensstallen waar de troggen van vroeger nog zichtbaar zijn.

Een verblijf in onze Poortkamer kost 120 euro per nacht. Deze prijs is op basis van 2 personen en inclusief een uitgebreid ontbijt. Meer informatie vindt u in onze Huisregels.

Klik op de booking.com icon om de beschikbaarheid te checken:

www.booking.com